Take the 2-minute tour ×
Android Enthusiasts Stack Exchange is a question and answer site for enthusiasts and power users of the Android operating system. It's 100% free, no registration required.

I have both a Sony and a Logitech device. Yesterday I opened the Market from my Google TV and it immediately began updating it to Google Play. It looked like was not updating for very long time but was showing me the "Updating" message so I though it may take time and left both devices on overnight. When I checked in the morning I think it was installed incorrectly on BOTH devices

So now when I open the Market on either device it shows me this:

http://i.stack.imgur.com/y294M.jpg

When I try searching for something in the provided text box it shows this page:

http://i.stack.imgur.com/ocOOy.jpg

I am not able to use the Market at all now. I tried to uninstall it but was unable to do so.

How can I fix this issue?

share|improve this question
    
Have you tried doing a factory reset from settings? –  Chahk Mar 9 '12 at 17:10
    
market has begun "Updating" again when i tried to open it today .... i will update my answer if it works/or not this time .. thanks for the answer –  Aamir Mar 10 '12 at 8:26
add comment

1 Answer 1

up vote 0 down vote accepted

"Doesn't work outside US currently. We are working on getting a fix out." ...

told me Les Vogel who is the Staff Developer Programs Engineer - GoogleTV

So i think we will have to wait.

share|improve this answer
add comment

protected by Al E. Mar 10 '12 at 18:41

Thank you for your interest in this question. Because it has attracted low-quality answers, posting an answer now requires 10 reputation on this site.

Would you like to answer one of these unanswered questions instead?

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.