Take the 2-minute tour ×
Android Enthusiasts Stack Exchange is a question and answer site for enthusiasts and power users of the Android operating system. It's 100% free, no registration required.

MY LG LS840 (Viper) is not opening Play Store after it updated to Ice Cream Sandwich yesterday. My emails are not sending either: they stay in my outbox. How do I fix this? I pulled the battery and it's still not working right.

share|improve this question
    
Have you tried a factory reset? –  Liam W Dec 9 '12 at 14:36
    
UPDATE: Apparently my phone is LTE and that's not available where I live, so my cell was working overtime trying to connect and it caused an issue with my data connectivity once I updated to ICS. It took 4 days, a replacement phone, and 5 Sprint techs before SOMEONE figured it out! I updated my profile, PRL, and clicked off LTE/CDMA to just CDMA and all is running perfectly! GEEZ! I hope my trouble helps anyone else with this particular phone. –  Hadley Dec 9 '12 at 18:52
    
you should post this as an answer to your own question... –  Liam W Dec 9 '12 at 19:21
add comment

1 Answer

Apparently my phone is LTE and that's not available where I live, so my cell was working overtime trying to connect and it caused an issue with my data connectivity when I updated to ICS.

I updated my profile, PRL, and clicked off LTE/CDMA to just CDMA and all is running perfectly!

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.