Take the 2-minute tour ×
Android Enthusiasts Stack Exchange is a question and answer site for enthusiasts and power users of the Android operating system. It's 100% free, no registration required.

I have a Samsung Galaxy SL running Android 2.3.6.

I bought a new battery and it was working perfectly until I put on recharge. Immidiately after I put it for recharge, it started showing "No Service". It does not receive any network coverage.

Everything else is working fine.

share|improve this question
1  
Did you try the Windows way (simple reboot // shutdown - remove battery - insert battery - restart)? –  Izzy Dec 28 '12 at 12:38
    
@Izzy certainly yes. –  MalTec Dec 28 '12 at 16:40

1 Answer 1

I can't comment due to limited experience.

  • Where is your question?
  • Try to insert the old battery and see if it improves the network coverage?
  • A Izzy stated, try to turn it off, remove the battery and turn it on again.
  • You can also try to turn on airplane mode for 1min, turn it off and check whether your network coverage gets back to normal. That's what I used when my 3G connection seems lost, it is faster than rebooting.
  • Try with another (a friend's) SIM card,
  • Change location where coverage might be better. The subway has no coverage, you know :-)
share|improve this answer

protected by Community Aug 26 '13 at 10:57

Thank you for your interest in this question. Because it has attracted low-quality answers, posting an answer now requires 10 reputation on this site.

Would you like to answer one of these unanswered questions instead?

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.