Take the 2-minute tour ×
Android Enthusiasts Stack Exchange is a question and answer site for enthusiasts and power users of the Android operating system. It's 100% free, no registration required.

I just flashed my HTC One X AT&T Build number 1.73.502.1 710RD ATT US edition with CM 10.1 as described at CM10.1 Android 4.2.1 ROM for AT&T One X/One XL

Everything seems fine, but once I connect my device with wifi, its gets connected but data is not being transferred. Does someone has idea if this is bug or is there any solution for this ?

I am trying to connect via my broadband router. Sometimes, it shows signal of being connected, but the data connection speed is too less and gets disconnected. Even Airdroid doesn't work, it should have work when being on same network.

share|improve this question
    
Is that some hotspot which requires authentication via a browser, maybe? Lots of hotels use it that way, and it looks exactly the same: Connected, but no data until you authenticated via their webpage. –  Izzy Jan 28 '13 at 15:30
    
No, I am trying to connect via my broadband router. Sometimes, it shows signal of being connected, but the data connection speed is too less and gets disconnected. Even Airdroid doesn't work, it should have work when being on same n/w –  hsuk Jan 29 '13 at 4:11
    
Are you using CM 10.1 nightly? –  Akhil Jan 29 '13 at 4:29
    
hmm, I don't know whether its nightly, can you please check this link, onexroot.com/one-xl-roms/… –  hsuk Jan 29 '13 at 4:38

1 Answer 1

up vote 2 down vote accepted

Once I unchecked Automatic date & time and Automatic time zone on Date & time settings, everything worked perfectly.

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.