Take the 2-minute tour ×
Android Enthusiasts Stack Exchange is a question and answer site for enthusiasts and power users of the Android operating system. It's 100% free, no registration required.

When debugging mode adb devices , it will show my HTC magic.

But when the phone is in fastboot mod , I can't see my HTC magic in adb devices.

I am using ubuntu 10.10 , my /lib/udev/rules.d/11-android.rules

SUBSYSTEMS=="usb", ATTRS{idVendor}=="0bb4", ATTRS{idProduct}=="0c01", MODE="0666", OWNER="<your user name>" #Normal HTC magic
SUBSYSTEMS=="usb", ATTRS{idVendor}=="0bb4", ATTRS{idProduct}=="0c02", MODE="0666", OWNER="<your user name>" #Debug & Recovery HTC MAGIC
SUBSYSTEMS=="usb", ATTRS{idVendor}=="0bb4", ATTRS{idProduct}=="0fff", MODE="0666", OWNER="<your user name>" #Fastboot magic
share|improve this question
    
I am facing same problem in my LG GT540 device. –  RobinHood Jul 30 '11 at 10:29

1 Answer 1

up vote 1 down vote accepted

Have you checked that the idProduct value is correct? run lsusb when the device is connected in fastboot mode to see the vendor id and product id and check if it matches.

Also, I think it's not supposed to show up on adb devices when in fastboot mode, try fastboot devices instead.

share|improve this answer
    
ohh , i get the device name already with fastboot , now i have a Remote Not Allow error .... –  wizztjh Feb 1 '11 at 13:50
1  
Can't help with that, have different devices, but check out this link: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=529167 –  onik Feb 1 '11 at 14:03

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.