Take the 2-minute tour ×
Android Enthusiasts Stack Exchange is a question and answer site for enthusiasts and power users of the Android operating system. It's 100% free, no registration required.

How can I get "Always on when USB connected" display feature on Samsung Vibrant running Android Froyo 2.2? I used to love it on 2.1 Eclair but when I upgraded to 2.2 it is gone. Any trick to get it back?

share|improve this question

migrated from stackoverflow.com Feb 18 '11 at 19:44

This question came from our site for professional and enthusiast programmers.

3 Answers 3

up vote 2 down vote accepted

After some research I found some app on Market that sets this global setting ('StayAwake'). Missing setting looks like Samsung or TMO customization. I'm running official TMO 2.2 update (T959UVKA6) installed via miniKies

share|improve this answer
    
What app did you find? –  Matthew Read Feb 18 '11 at 23:38
1  
@AlexMSU: If you associate your AndroidSE and Stack Overflow accounts, you should recover ownership of this question. –  Al E. Feb 19 '11 at 15:50
    
@Al Everett: thanks @Matthew Read: 'StayAwake' but I think that should be part of standard settings. Is this Samsung or TMO customization? –  AlexMSU Feb 19 '11 at 16:51
    
@AlexMSU: Please update your answer with that information and, when you can, accept it as the answer. –  Al E. Feb 19 '11 at 22:12
    
@Al Everett: thanks again –  AlexMSU Feb 21 '11 at 1:24

If it is not in that menu it is probably no longer supported by default. You could likely achieve the same effect with either Tasker or Android scripting environment though.

share|improve this answer

Somewhat related to developing, though...

Homescreen>Menu button>Settings>Applications>Development>Stay awake

That's what it is like for AOSP phones, not sure about the vibrant.

share|improve this answer
    
Under 'Development' I see only 'USB debugging' and 'Allow mock locations' –  AlexMSU Feb 18 '11 at 19:40
    
I have this option on my 2.2 Vibrant. Are you running a custom ROM? –  Matthew Read Feb 18 '11 at 19:52
    
@Matthew Read, are you using T959UVKA6 or something else? –  somehume Apr 15 '11 at 4:37
    
@somehume Modded KB1 (Bionix). Pretty sure it's been the same on all the 2.2 builds I've had though. –  Matthew Read Apr 15 '11 at 12:46

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.