0

I have installed Xposed onto my Android device and it doesn't work and goes into a bootloop. If I disable Xposed I get out of the bootloop so no problem there, except that I really need for Xposed to work. Is there something I can try to make it work? I tried rm -r /data/dalvik-cache but it doesn't help. What else can I do?

The device is a Pipo X8 media center with Android 4.4.4 and Windows dual boot, however I only use Android. For Kernel-version it says:

3.10.20-00003-g7240abc-dirty ibuilder@Exdroid #26 Thu Jul 23 17:21:56 CST 2015

6
  • 2
    It would really help, if you add specific details about your phone, software, firmware, Xposed version etc.
    – GiantTree
    Commented Nov 24, 2015 at 14:35
  • 1
    You say you are under 4.4.4 are you using dalvik or art ? Commented Nov 24, 2015 at 16:46
  • I don't have the option to select runtime in developer options. How can I know/choose dalvik or art?
    – JohnyTex
    Commented Nov 24, 2015 at 17:27
  • 1
    If there's no option, it will be Dalvik. ART was still experimental with Kitkat. Something else to check: How did you install Xposed? Did you use the installer? If not, did you pick the correct version (AFAIK there are 3 different versions: one for up to Kitkat, one for Lollipop, one for M)?
    – Izzy
    Commented Nov 24, 2015 at 19:42
  • Did you use the installer here: repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer?
    – Firelord
    Commented Nov 24, 2015 at 20:31

1 Answer 1

0

I managed to get Xposed Framework 2.6.1 working on Pipo X8. I have described the steps necessary in my reply #15 on XDA forum. Please have a look:
Xposed for Pipo X8 -infinite bootloop

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .