-1

I am trying to connect a Motorola Xoom 2 ME (MZ607) on fastboot mode to my laptop running Windows 10 as per described here:

https://goo.gl/ln57PX

When the system loads, Windows recognizes the device. Not on fastboot, though. Motorola usb drivers and Android SDK are installed and updated.

Is this normal? If not, how to solve?

  • The motorola website behind the link expects me to sign in to access the resource. Consider providing an alternative way to access the resource without the need of user credentials. – Firelord Dec 12 '15 at 12:51
  • Actually, the issue I attempted to describe, and get help with, was the issue of fastboot oem get_unlock_data on the device (tablet) on fastboot mode. After posting this question I realized that if I try fastboot devices, it gets listed. – gtludwig Dec 14 '15 at 10:45
  • 1
    Consider self-answering the question in that case. – Firelord Dec 14 '15 at 10:46
  • I tried reaching out for Motorola live chat and they said my device isn't unlockable... So, tough luck! – gtludwig Dec 14 '15 at 10:46
1

Actually, the issue I attempted to describe, and get help with, was the issue of fastboot oem get_unlock_data on the device (tablet) on fastboot mode. After posting this question I realized that if I try fastboot devices, it gets listed.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.