0

I have a Samsung s10e and currently my bootloader is unlocked and usb debugging is enabled. My phone was factory reset but I set it up again.

My device is recognized when i type in adb devices but not when I type in fastboot devices. Whenever I do this command adb reboot bootloader It takes me to a screen that says "downloading....Do not turn off target!" which I think is the download mode because apparently s10s do not have a fastboot mode. So I entered the recovery mode by holding onto bixby+sound button+power button and unlocked the bootloader/reset my device that way. The command fastboot oem unlock also doesn't work and produces "waiting for any device" despite the fact that I've enabled usb debugging AND I have also typed in adb devices and it has come up with it's code (it's recognized). Despite this I've managed to unlock my bootloader (I did it through entering recovery mode like I said) However, when I tried to flash TWRP using fastboot flash recovery twrp-3.6.1_9-0-beyond0qlte.img it produces "waiting for any devices" Essentially

  1. my s10e's bootloader is unlocked
  2. usb debugging is enabled and adb recognises it when I do "adb devices"
  3. I want to flash twrp and then lineageos but it comes up with "waiting for any device" Please help.
1
  • 1
    Samsung devices don't have a working fastboot mode, only download mode. Use Odin/Heimdall to flash the images. You might also want to read the official guide from LineageOS.
    – Andrew T.
    May 11 at 2:38

0

Browse other questions tagged .