1

I have a Samsung Galaxy Fit to which I installed Clockworkmod Recovery. When I put my phone into recovery mode by pressing home+power only the Samsung logo appears; the phone is not booting into stock or Clockworkmod Recovery.

My phone is rooted with Superoneclick.

How can I restore it back to stock or Clockworkmod recovery?

I installed Clockworkmod Recovery before rooting my phone using Odin.

bumped to the homepage by Community 2 days ago

This question has answers that may be good or bad; the system has marked it active so that they can be reviewed.

0

Don't know if I understand the question correctly, but the phone is working but you are not able to enter recovery mode, right?
If the phone is working just try again installing Clockworkmod.
If the phone is not working, installing a stock rom, or any other rom, witch you can find searching here, will remove clockwork(assuming you don't chose a custom rom that comes with clockwork).

Hope i answerd your question, if not just leave a comment with what you would like to know and I will reply.

  • yes the phone is working normally it is just that i am not able to access the recovery mode.Before rooting my phone i installed clockworkmod recovery 5 using odin but when i completed the installation and started recovery mode i just received a black screen with samsung logo and i am not able to access the stock or clockworkmod recovery since then.i reinstalled clockworkmod recovery several times but no progress.i factory resetted the phone but nothing seems to work.any way to solve this would be appreciated thanx. – user36002 Jun 19 '13 at 18:49
  • Like I said, just install the stock rom, I think you can find it in the link I gave you in the first answer, and then your recovery should be back to normal. – Mihai Jun 19 '13 at 20:09
  • in which places should i place these files in odin v4.38, there is boot ,phone,pda,csc,efs APBOOT_S5670DDKB1_CL914192_REV01_user_low_true.tar.md5 CODE_S5670DDKB1_CL914192_REV01_user_low_true.tar.md5 CSC_S5670ODDKA3_CL865393_REV01_user_low_true.tar MODEM_S5670DDKA6_CL880681_REV01.tar – user36002 Jun 20 '13 at 17:12
-1

The same thing exactly happened to me. Whether you install CWM before rooting or vice versa is not the problem. Try to install CWM again will solve it.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.