0

I've bought S4 yesterday.

Everything works great except recorded video or Youtube video starts to flicker/artifacts, green lines appears and eventually the video stops.

I've tried installing Nexus camera but that didn't work either.

Also when i play videos that are from my PC it works normally, no flicker or artifacts appears.

Tested for dead pixels but there is none:

Increased brightness to the max Installed a free app called Dead Pixel Test by UJACHA from Google Play Cycled through the colors and inspected the screen.

Here's the screenshots when playing youtube:

enter image description here enter image description here

Dummy recording is here

Should i return the cell and demand a new one?

  • So, you recorded the video on the PC using the S4's camera? – geffchang Sep 27 '13 at 7:50
  • @geffchang I've recorded a dummy video using S4 camera, it's not watchable. The screenshots are also from S4 see the artifacts on bottom right corner. I'm returning it today. – Matija Grcic Sep 27 '13 at 7:55
  • What if you record something else, like not something from a PC / laptop. Is it OK? – geffchang Sep 27 '13 at 7:58
  • Mind to hop over to chat? chat.stackexchange.com/rooms/25/android – ce4 Sep 27 '13 at 8:00
  • @geffchang No matter what i record the problem is the same, as you can see i've tested to be sure. It's obviously from the bad batch of S4 series. – Matija Grcic Sep 27 '13 at 8:03
1

I'm returning it today because the video is non-watchable, contains flicker and artifacts obviously it's from a bad batch (defective units out of the box, april 2013). At least I've tested it and saw artifacts when casting YouTube video to Google Chromecast.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.