0

I am having a Micromax A26. I have enabled the debugging mode of my phone and when trying to root it doesn't show up. One of my friends is a android developer he tried to use my phone for development purpose and he is also not able to detect my phone on android emulator even if the debugging mode is on. Everything else is working. USB data transfer and stuff works. But even if it is enabled debugging mode it doesn't detect. Can some one help me find a solution for this?

Thanks in Advance.

7
  • Having tagged your question usb-drivers, are the corresponding drivers installed? What OS you're using?
    – Izzy
    Jan 28, 2014 at 8:27
  • I use windows 7. And my friend used Ubuntu 10.3 Jan 28, 2014 at 8:41
  • I had installed all the drivers I have obtained from browsing the net for weeks and tried but still doesn't work. Just not sure whether it is the problem of the particular model phone. Jan 28, 2014 at 8:44
  • 1
    For Win7, you might wish to take a look at Kosh's Universal ADB driver. Your friend on Linux should know how to add the device ID to have it show up (assume he already did that?).
    – Izzy
    Jan 28, 2014 at 8:49
  • 1
    I will refer this. Mean while i will check with my friend and get back. Thanks! Jan 28, 2014 at 8:50

1 Answer 1

-2

I also had this problem, but I solved it for myself. I just needed to change my cable, and it worked again. Maybe you have a defective cable as well.

2
  • I have already tried with different data cable and its not working Mar 5, 2014 at 12:30
  • 1
    Please change "ur" spelling and avoid things like leet-speak. Here are many non-native-English-speaking participants which already have a "hard time" without that.
    – Izzy
    Mar 5, 2014 at 14:15

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .