0

Seems like impossible to fix:

I have a ZTE Max which I've rooted. I downloaded a ROM but didn't quite install it: just ran to recovery and hit factory reset, thinking it will just ask me for update to load. Anyways, I've rebooted the phone and when I click Play store it crashes immediately.

I tried enabling but nothing is disabled. Cleared data and cache for anything with "download" or "play store". Got agravated, removed the root and factory reset about 10 times after repeating the steps over and over again.

Also when I click to add a google account it doesn't respond. Any idea how to solve this issue?

  • 1
    When you flashed your ROM, did you use the correct GApps package? – HasH_BrowN Sep 9 '14 at 4:33
  • @HasH_BrowN from the description, OP didn't flash the ROM, but only did a factory-reset: "I downloaded a ROM but didn't quite install it: just ran to recovery and hit factory reset". But I might have misinterpreted that: If really flashed, a wrong version is the most likely reason indeed. – Izzy Sep 9 '14 at 11:53
  • @Izzy Oops, your right. "Didn't quite install" – HasH_BrowN Sep 9 '14 at 17:18
0

Factory-resetting only wipes the user data. If you want to go back to the original ROM and unroot to fix your phone, you need to find the original ROM that your phone came with, and follow the procedure to flash it to your phone.

  • Thanks when i get home im going to try to flash a factory rom for my phone. Hopefully have play store back. And no just installed rom to phone but didnt flash it. – Chad Wilamowski Sep 9 '14 at 20:18

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.