0

A mysterious app named "10102" shows up in my data usage. It bears only the standard Android app icon (the Bugdroid logo with a cube on its torso). From what the graph tell me, it has used 36 megabytes of data in the background and zero on the foreground. I think I haven't uninstalled anything for months. Is it a malware? I haven't sideloaded anything and only authorized my laptop as USB debugger. If it's a malware, how do I remove it? I have no idea how to find its package name and 10102 isn't in the list of downloaded apps in settings.

I'm running stock & never-been-rooted Android 4.4.4 on Nexus 4.

  • I'll let it sit for a few days. If it stops using data, it's probably some uninstalled app. Otherwise, it's most likely a malware. Either way, I'll get back to you guys and upvote and pick an accepted answer. – starleaf1 Nov 6 '14 at 0:57
  • I just realized that I am having this case too. In my case, it's 10120 with only background usage of 40 bytes. I also tested uninstalling an app, but it just removed the entry in "Data Usage". On the other hand, there is a "Removed apps" entry inside that page too, which I think uninstalled apps' data go into there. I'll monitor this issue for a while. – Andrew T. Nov 6 '14 at 2:07
  • Here's my list - 10926, 10266, 2021, 2030, 12161 and there are much more in my Data Usage. I usually install and uninstall apps all the time. May be these numbers belong to them. – MANI Nov 6 '14 at 6:00
  • android.stackexchange.com/questions/46431/… Seems to have been confusing a few people over the years, though there's no definitive answer. – RossC Nov 6 '14 at 8:10
  • Day 2, the app haven't used any more data. I'll check again tomorrow. Malware or not, I want it to disappear completely from my data usage graph. It doesn't feel right. – starleaf1 Nov 7 '14 at 0:01
1

It's probably an uninstalled app. It happened on my phone a few times.

  • 2
    I still think your original answer is a possibility. I hope you rollback this answer to the original version first. If you are sure that your answer is wrong and won't be helpful, then I suggest to delete the answer instead of "self-vandalizing" it. There should be an option to delete near "share | edit | flag". – Andrew T. Nov 6 '14 at 4:18
  • Looks like this is a bug or something. – starleaf1 Nov 10 '14 at 6:15

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.