5

I am using nexus5 and I have never had problems using mobile data network. Some days ago I updated to 5.0.1 and problems started occuring, exclamation mark on mobile network icon, internet stopped working. Anyone hade same issues ? I probably flash back to Android 4

0

Not sure whether it can help or not, but I also noticed this, and the indicator otherwise seemed to say I was having great cellular signal. The exclamation mark would mean that there is no data connection. So, I tried calling someone, and had no problem. Please note that I also have NO DATA PLAN with my provider and this is by choice. I also had data (LTE/3G/4G) disabled on the phone, as well as at the provider's web site. What I do not know is whether I will be able to know the strength of the cellular signal or not. I also would like if I will ever be able to get LTE/3G/4G data on this phone, should I choose to do so.

  • I can assure you my data were fine. The only difference was 5.0 and 5.0.1. Where in 5.0 internet connection was working fine. – To Kra Jan 20 '15 at 9:55
0

Try finding the Access Point details for your carrier, and changing the Access Point Settings in the Settings app. The exclamation mark is to represent a lack of internet connectivity, hence if you shut off your data plan, the exclamation mark comes up.

protected by Community Jan 25 '15 at 21:33

Thank you for your interest in this question. Because it has attracted low-quality or spam answers that had to be removed, posting an answer now requires 10 reputation on this site (the association bonus does not count).

Would you like to answer one of these unanswered questions instead?

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.