1

I'm trying to get flash a custom recovery on my LG p760, however when I type fastboot devices in the command prompt (while booted into fastboot mode) nothing shows up. adb devices works fine though. I have installed all necessary drivers as well.

I have read that sometimes it doesn't show up but it still works to flash etc. But In my case that's not true. If I try to flash something it just says <waiting for device> all the time and nothing appears on my phone screen.

This is really frustrating because I have searched for a fix everywhere without success.

  • are you on linux? you need superuser permissions – maxpesa Jan 12 '15 at 16:53
  • @maxpesa I am on windows 8. – P. Nick Jan 12 '15 at 17:07
  • There are usually different drivers needed for fastboot vs. "standard" drivers. I don't know what drivers LG P760 uses though. – Ryan Conrad Jan 13 '15 at 3:01
  • yes, windows 8 is famous for this, I had problems too the very first time, have you tried Jerry's solution? – maxpesa Jan 13 '15 at 21:11
0

I had same problem and it was because of USB3 PORT. When I changed usb cable to USB2 port fast boot drivers get installed and the error gone.

  • USB3 causes problems with writing data. It causes no issues in detecting the device. – Danish Shakeel Oct 23 at 10:13
  • @DanishShakeel what if the software not detect/support/handle the USB3 port! – Mojtaba Rezaeian Oct 23 at 18:04
  • Fastboot does not usually have any issues with detecting devices on a USB3. The most probable cause is 'incompatible drivers'. Go to Win+R, type devmgmt.msc, and uninstall Fastboot drivers. Now, add legacy hardware and choose Google Fastboot. – Danish Shakeel Oct 23 at 18:06

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.